perjantai 14. syyskuuta 2012

Kohti seuraavia joulumessuja...

Jokunen tovi onkin jo vierähtänyt siitä, kun sain blogini pystyyn. Hävettävän vähän olen kuitenkin saanut tänne kirjoiteltua. Ryhdistäydyn. Viime viikolla sain kauan odottamani kirjeen, jossa vahvistettiin, että tänäkin jouluna pääsen myymään tuotteitani naisten joulumessuille Wanhaan satamaan. Koska viime messut olivat erittäin positiivinen kokemus, en epäillyt hetkeäkään, ettenkö lähtisi mukaan tänäkin vuonna. Tänä vuonna minut löytää hallista C.

Viime messuilla myin ompelemiani tekstiilituotteita, joiden kuosit suunnittelin ja painoin itse käsin. Samoja tuotteita tulee tänäkin vuonna myyntiin, mutta lisäksi myös jotain muuta kivaa, josta kerron lisää kunhan valmistuvat. Nämä fillarituotteet olivat kysyttyä tavaraa viime messuilla ja muutamana iltana painoin ja ompelin näitä silmät ristissä lisää meidän pienessä keittiössämme. Ei sitten tarvinnut myydä eioota seuraavana päivänä. Näitä tulossa lisää seuraaville messuille. Lahjekiristimiä saatavana heijastimella ja ilman.
Myynnissä oli myös Kurre-keittiötekstiilejä. Varastoon jäikin vielä, joten näitä on myynnissä myös seuraavilla messuilla. Lisää ei näillä näkymin ole tulossa, koska kaksiväripainannan työläys ei juuri nyt houkuttele. Myyn kuitenkin ilomielin kaiken, mitä jäljellä on. Kankaat 100% puuvillaa.Ja sitten vähän värikkäämpiä tuotteita. Avaimenperiä oli hauska tehdä ja niitä löytyykin vielä useissa eri väreissä. Kankaiset käsilaukut olin tehnyt jo vuosia sitten, mutta ne jäivät varastoon odottamaan sitä oikeaa hetkeä. Niitäkin myynnissä myös tänä jouluna. Ja tosiaan mainittakoon vielä, että kaikki kankaat ovat itse suunnittelemiani ja painamiani, joten vastaavia et löydä mistään muualta. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti