maanantai 10. joulukuuta 2012

Messujen jälkeen... tai välissä.

Huh, huh! Messuhulinat alkavat pikku hiljaa hellittää. Vielä olisi jäljellä Tampereen ammattiopiston joulumyyjäiset keskiviikkona 12.12 klo 10-18 (Sammonkatu 45, Tampere). Ne ovatkin näillä näkymin tämän vuoden viimeiset joulumyyjäiset, jossa Pietarinkadun pajakin on mukana.

Kyllähän tämä aikamoista hulabaloota on ollut, mutta olen erittäin iloinen ja onnellinen siitä vastaanotosta, minkä tuotteeni ovat saaneet. Kaikki myyjäiset ovat tähän mennessä ylittäneet odotukseni ja petrausta viime vuoteenkin tuli ihan mukavasti. Kiitos teille kaikille, jotka piipahditte pöytäni luona ja vaihdoitte sanan tai parikin. Tästä on hyvä jatkaa.
Kuva: Nova Melina

2 kommenttia:

 1. Hei,

  oletko myymässä tuotteitasi nyt keväällä jossain? Ihastuin niihin Tapiolan joulumyyjäisissä ja nyt haluaisin tietää mistä niitä seuraavaksi saa :) Tai saisiko tuotteita ostaa ja noutaa sinulta?

  YT, S

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Jos kaikki menee hyvin, perustan pian oman yrityksen. :) Sitten kerron lisää myyntikanavista täällä blogissa. Voit myös lähettää s-postia: pietarinkadunpaja(at)gmail.com. Hienoa kuulla, että ihastuit tuotteisiin!

  VastaaPoista